imorrn

och så har det blivit torsdag och klockan är över 8. och jag är trött som fan, funderar på att somna tidigt ikväll fan. sista skoldagen imorrn innan helg, puuuh. men ingen vila, blir att efter skolan, åka till min gamla älskade "stoora" hemstad, *onebuying*
fyfan vad underbart, inte varit där på hela året, och inte sen en längre tid på det förra heller. har varit rätt hektiskt. men nu jävlar ska jag dit, och fan vad kul jag hoppas på att få?!
sover hos min underbara vän isa montin, tack! jag älskar dig!
vi ska väl kolla på enecopia, och ha allmänt SKIIT KUL!
önskar det vore lov, och vi var lediga mycket längre än bara en helg nu sådär.. då kunde jag stanna längre:(  men tyvärr, det blir en sån där, "över natten grej" :(  men men, jag är glad för det lilla.
synd bara att inte min kära lisafisa och carrolarro kunde följa med... gud vad kul vi skulle haft. men fler stunder väntar oss!!
fre-lör ska jag bara vara, och allmänt ha kul.
I really want to be with you guys, and I really miss you and everything!

men självklart, jag kommer sakna min älskling. 
everything I do, I do it for you!



money, give me money

idag är det den 27 januari, och jag känner verkligen vilken pengakris jag just nu befinner mig i.. fuck!
och jag som har hur mycket som helst jag måste betala och ordna med. bara den här veckan måste jag betala hälften av gothia pengarna, 1300kr;o sen betala för innebandy overallen osv..  och idag betalade jag för att åka till romme med skolan:) fyfan, nu var man pank då. och i helgen blir det enköping, för första gången i ÅR!!!!!!!!!! längtar satan<3
väl där ska jag träffa alla som jag har saknat så sjukt mycket, sen blir det även att spana fotboll, är ju liksom enecopia:)
och nu när jag är igång att skriva, så vill jag bara att alla ska veta att om exakt 2 månader så blir jennie larsen 15 år gammal och byxmndig;) don´t forget =)

un beso para ti.
jennie


så drastiskt.

vad ska jag göra nu? när allt jag visste, verkade falla på plats, så försvann allt under fötterna på mig, lika snabbt som det kommit... nu är allt upp och ned, och jag hittar varken fram eller tillbaka. jag är fast i ett spår, utan någon väg ut.

trötthet&allmän städsjuka..

vafan nu är det ju nått allvarligt fel på mig va? jag sitter här hemma, efter en hel skoldag, som började med ett so-prov.. sedan blev det fotbollsmatch med profilen, mot 7orna, vackert:)  heltufft att vara ensam tjej;) men tyvärr, för andra gången blev det att byta om hos killarna, eller rättare sagt, dom var i MITT omklädningsrum, så vad hade jag för val XD
men men, jag dog inte?
men som sagt, hemma nu.. hade tänkt att åka till älsklingen min, men fuck alla bussar. ;/ så ingen myskväll med älskling, och inte heller en kväll med schöönaste patric..
jaja, är sjukt trött, tränar 24/7 och är allmänt mör-.- behöver fan vila nånting. men nej, ist sitter jag nu vid datan en liten stund, och ska snart fortsätta med städningen, höhö.. totalstädar mitt lilla rum, och möblerar omXD
önska mig ett good luck kanske? det lär liksom behövas...
jag har sån panik, måste liksom städa,städa,städa.. nåväl, mumms är glad över det iaf X)

ha en trevlig kväll alla glad.
PUUUUSS

måndag-snödag-kuldag!

måndag idag, och det var som vanligt i skolan. och som vanligt efter skolan, buss hem, senare ikväll träning..
men som vanligt bjuder dagen alltid på skratt, och specielt i mina knäppisars sällskapXD
omöjligt, iaf för mig att inte skratta.******
min gullunge carl var ju tillbaka nu också. happy happy:)

en jävla massa snö kom det också, snöade imorse, och det har inte slutat än. utan tycks bara snöa mer och mer.;$
nej tack till snö på min födelsedag(även fast det är långt kvar än) XD

tack alla som förgyller en trist skoldag. inte en skrattlös dag med er i närheten;)
<3

pussaaaaaar//jennie


vi gratulerar, vi gratulerar!

grattis martin och johanna! nu är ni byxmyndiga era jävlar ;)
hoppas ni får en kanon dag!
PUUSSSS!!



 grrrrrrrrr

för mycket!

alltså ärligt, jag orkar inte med alla som håller på! ni tror att ni är så mycket bättre? men okej, jag är inte bäst eller vackrast, men jag gör så gott jag kan!! jag klagar inte på er. ja men okej, det kanske var lite av ett misstag från första början. men vafan, låt mig leva mitt liv. sköta mig själv. snacka inte så mycket skit om saker ni inte vet allt om.

jag är inte som alla andra, jag är så jäva mycket bättre!!


sötaste!

blev till att spendera denna gårdagen efter skolan med eve,marcus,agge,patric,martin&oskar. väldigt kul faktiskt. vi sjöng singstar hos marcus:):) sen drog vi till mig. fast utan agge&eve som skulle hem..
väl hos mig fanns det självklart inget att göra. men dom lyckades iaf underhålla mig, (med min tråkhumor är det kanske inte värst svårt). XD
sen hem till oskar, älskaälskaälska hans hus!!
senare drog jag hem och gick sällis med martin.
nu äre tisdag morgon, och om en halvtimme ska jag dra till bussen. hoppas denna dag blir lyckad.:)

adiooos// anifled              


oskar sötnosen..;)

DM!

idag gick jag upp vid 6 ungefär. käkade frukost och drog på mig lite kläder. för vid kvart i 7 - 7 så kom dan och hämtade mig och mamma, han hade varit så snäll att lovat att skjutsa mig till samlingen till halv 8. skulle nämligen till kungsör idag, och spela inomhusDM(fotboll). kul var det iaf.
första mathen gick bra, vi vann den:)  jag gjorde första målet, och det var även första matchen över huvud taget för min del med franke:) så då blev jag ju faktiskt glad! och lyckan varade ju länge..*host..  ty pdirekt efter mitt mål, kommer en hög boll som motståndar målvakten kastar. jag skulle förstås ta ner den på bröstet eller vad jag tänkte. men fick den på hakan. tänkte först ba; äsch, jennie kom igen. bit ihop vafan. menfuck att det gick. hela käken kändes som den skulle hoppa ner i halsen på mig. kunde varken skratta eller gråta. inte skrika eller svälja. blev livrädd-.-  gick ju över lite grann under dagen som tur var.
tillbaka till saken iaf, även matchen därpå vann vi. dock inga mål för min del. men det gjorde ingenting alls. jag var bara så himla glad att få spela igen:)  efter ett antal sjukt roliga matcher, så var vi iaf vidare till semifinal!
tyvärr fick jag ju stå över den. anlednningen var att alla nya skulle stå över en match, eftersom vi var två för många med. så tyckte dem att jag vartit så duktig, så dem lät mig fortsätta spela matcherna liksom. men sen i semin, kom dem på att det var orättvist, så jag fick stå över:'(   vi förlorade den då också. kändes SKIT rent ut sagt!!
men men, en hel utomhus säsong har vi framför oss:) och GOTHIA:) kan inte bärja mig, eller hur det stavas;)

nu ligger jag i min säng, med datorn och telefonen. messar med folk. och har allmänt trist. kan inte förstå varför det onda i min käka inte vill försvinna:(  det går liksom aldrig över;o
mamma sa att imorrn skulle jag gå till skolsyster och fråga vad hon trodde. och om hon rekomenderade eller inte visste så skulle vi dra till sjukhuset eller akuten eller aah..;/
hoppas det inte är nån stor grej. orkar verkligen inte med mer!

aja ska sleepa nu, imorrn är det skola.

puss//anifled


ibland var det bättre förr. men vem har dött av lite förändringar här i livet?
tror allting kommer bli rätt bra tillslut:)

lördag-.-

idag var det bara allmänt ccccpp..  stod rätt länge som vanligt, och försökte fixa håret. eller försökte platta det rättare sagtXD det är teoretiskt och fysiskt o-möjligt!!!
orkar inte beskriva dagen i detalj, och det orkar nog inte ni heller läsa. 
stressig var den iaf. så sunt 2 åkte jag med leif till stan, han skulle hämta mamma, medans han släppte av mig i hälla. skulle försöka få tag i ett par fotbollskor tills imorrn;s helt sjukt vad uselt det gick. blev tillslut ett par, men tror nästan dom är lite föör tajta kring foten..;/  men får väl stå ut.. 
sen stressat hem igen, fick fixa och hålla på som en galning hemma, skulle senare iväg på 50års fest. 
grattis BRUUSCH;)
äntligen sitter jag nu hemma och tar det allmänt lugnt. det lär behövas en lugn kväll, och tidigt i säng för min del. imorrn är det tidig samling, halv 8. sen dm i kungsör....   hoppas på vinst!!


 
pusssar// anifled!!

dagens outfit!

*svarta mönster tights, fick i julklapp.

*grå tunika, köpt på gina:) *HJÄRTA!*

*silver nagellack, fick också i julklapp.


hjälp!!

fredag idag. rätt lugn, fast konstigt. rätt ovärt att det var två dar emellan jullovet och helgenXD
men men, det får man väl överleva.  nu är skolan igång igen iaf, och ja en hel termin kvar till nästa betyg;)
ikväll blir det nog gården för min del. lovade ju:)
hoppas bara jag får med mig min kära lisafisa:) <3

nu innan ska jag iaf sitta framför tvn, Veronica Mars på tv2. ÄLSKAR!!!
och en sak till, när jag nu ändå är igån. HJÄLP mig någon? har världens dilemma! :'(
i helgen, har jag två saker att göra. eller rättare sagt, välja emellan. spela fotbollsDM med franke. eller innebandymatch med rönnby? asso vet inte vad jag ska göra riktigt:(  vore tacksam för hjälp?

puussaaar//anifled




jag älskar er<3

första skoldagen idag. rätt skönt, men segt. slutade tidigt, för vi hade bara halvdag idag:) så drog hem, och hade även med mig marcus och august. vi hade ju faktiskt väldigt kul? jag hade iafXD
drog väl ut lite senare, och fastnade av någon konstig anledning i korsningen?(A)
stod där och snackade, och "lekte". knäppskallar är nog ett passande ord för oss;)
men men jag älskar er iaf.<3
nu sitter jag hemma. har fixat mig en massa. alltså tvättat bort sminket, sovkläder på, osv.. ligger vid datan och nördar lite, och smsar samtidigt med folk:)
imorrn är det ny dag, ny skoldag. nya händelser. hoppas på att det blir kul:) 


            *hjärta*



jusstja, imorgon har min kära morfar namnsdag. höhö(a)                   
GRATTIS<3


tänk om.

I dont wanna talk
About the things weve gone through
Though its hurting me
Now its history
Ive played all my cards
And thats what youve done too
Nothing more to say
No more ace to play

The winner takes it all
The loser standing small
Beside the victory
Thats her destiny

I was in your arms
Thinking I belonged there
I figured it made sense
Building me a fence
Building me a home
Thinking Id be strong there
But I was a fool
Playing by the rules

But tell me does she kiss
Like I used to kiss you?
Does it feel the same
When she calls your name?
Somewhere deep inside
You must know I miss you
But what can I say
Rules must be obeyed..



älskaälskaälska!

dagen innan...

i feel a bit terrified...

imorrn är det skola. och jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig. jag har ingen aning om något alls för den delen. men aah. så är det väl att leva mitt liv. jennie larsen´s hektiska liv.. mm det stämmer nog rätt bra. -.-
dagen idag har bara varit skräp. skulle ha träffat älskling, men han var omöjlig att få tag på.. så har suttit hemma, väntat på svar, och sett buss till buss till buss passera.. så synd:( men det är väl bara att, live with it, right?
får väl ist, ut och springa eller nått. sen hem och ta det lugnt igen, och tagga för morgon dagen-.- tur att det bara är halvdag, efter kl 12 har vi studiedag typ:)  så får se vad som händer då.

pusssssaar/jennie


<3

no hay palabras y no tiene sentido en el mundo que pueda describir mi amor por ti. tu eres mi todo!
filip blomkvist!


godmorgon!

det blev till att vakna rätt tidigt idag. mamma kom och väckte mig runt kvart i 9 eller nåt. asso shit imorgon är det skola, och då måste jag ju gå upp minst 2 timmar tidigare;o herregud.....
jaja, fick ju iaf ta mig upp, det var iiiiskallt i mitt rum. ellementet var avstängt. fan också.. har legat och frusit, och när man sen måste gå upp ur sängen är det kallare än ute typ;o
klarade mig iaf, så gick och satte mig i köket. frukosten var framme så det var bara att äta:)
nu sitter jag här, och ska väl snart börja fixa mig antar jag.
XOXOXO//anifled


 
och jusste, grattis august på namnsdagen ;)<3

f

me love you!
du är för bra för att vara sann.


ett saknadsbrev till min sötnosXD

hejdu saknade!
jag saknar dig, kan du ta och komma hem snart eller?! skolan kommer ju vara så tom utan dig!
jag tycker inte det är snällt att åka hela vägen till Australien, UTAN mig;o kan inte förstå det!XD
jaja, jag saknar dig iaf vännen. skynda dig hem nu? och bli inte allt för brun! 

ily<3



cornelia!

igår åkte jag för att träffa cornelia. blev ju riktigt lyckat. en hel dag i bålsta:)
gud så jag har saknat den tjejen asso.
vaknade vid 7 på måndag morgon, tog mig upp ur sängen och började packa och fixa i ordning. 5i9 tog jag bussen till stan, på bussen träffade jag även på olle&liiiiiiisa:)  sötungar!
fick dom att vänta med mig på tåget. och när det väl rullade in på spåret sa jag hejdå och gick på. i bålsta mött corre upp mig vid station, och vi åkte hem till henne.  spelade wii, och sedan började vi sjunga singstar;) riktiga idoler vi är!
efter allt skratt, så blev det ingen vila. vi åt lite grann, sen upp på rummet och kollade på filmer när vi var små. gud vad söta alla var.
sen kvällsmat, och ännu mer film. fast denna gång riktiga filmer. började med **3döttrar1mamma.UNDERBAR film. kan ju rekomendera den! sen **nära och kära. även den väldigt bra. sedan,** ROSA!!!! så söt film asso. efter all filmtittande blev klockan mycket. och vi gick och la oss.
vaknade nästa morgon i sängen brevid den bästa tjejen i världen, Cornelia Johansson. japp ni hörde rätt. för er som inte känner hene så kan jag bara säga tyvärr. för hon är den finaste människan i världen!
jaja, vi gick iaf upp och åt frukost. sen fixade oss, rätt så segt faktiskt. senare åkte vi till centrum, men allt var stängt. så det blev ica shoppande:) sen ett väntande på tåget.
hemma i västerås igen, och då träffade jag på ebba och yasmine. knäppskallarna själva:) inte så lånvarigt men som vanligt ändå lika kul med dom flickorna.
hemma nu "at last" tänkte vila lite, snart skola allihopa:)




pussar på er alla/anifled =)

välkommen till min blogg!

hej hej! ja nu hade jag tänkt att försöka mig på det här bloggandet, eftersom att alla andra håller på med det, så skulle det vara kul att testa, och se om det verkligen är så intressant. får väl se hur lång tid det tar för mig att lära mig hur man gör, men det blir väl en upplevelse;)
ska först och främst försöka mig på någon design. wish me luck;)
puss/anifled




RSS 2.0