GRATTIS..

..i efterskott evelina! och i förskott till lina!
imorgon blir det grymt @lina och vi ska fira våra tjejer:D
kommer bli en grym kväll/natt med underbara tjejer.
puss!

...

...du förstår bara inte hur mycket det sårar.
jag är inte blind, jag kan tydligt se hur du trånar..
varför är kärleken delad på två, jag fick kär och du lek verkar det som..

äntligen fredag..

tänk att en hela vecka i skolan redan har gått, första veckan. det känns inte som det är sant, men så är det.
det har gått fruktansvärt snabbt, i måndags började vi, då var det bara chill dag, var för det mesta rätt pratigt, kul att träffa alla igen! tisdag, då bar det av med arbetslaget, 9c&9d till djäkneberget, och där befann vi oss resterande av dagen. riktigt mysigt, vädret blev ju super, trots någon skur.
onsdag, då var vi bara i skolan och planerade inför fredagen, då vi skulle ha vad lärarna ville kalla det "fest" men enligt oss var det ett välkomst-kalas haha! och det blev även en mysig film eftermiddag;D
torsdag var hela arbetslaget på löga, härlig dag enligt mig, blev massa skratt trots mitt hat till vatten-.- efter i torsdags ska jag aldrig mer bada någon annan stanns än i badkaret!
men men, idag, fredag då. sista dagen på skolveckan och sista dagen på den så kallade sköna veckan, på måndag börjar det riktiga helvetet-.- men dagen iaf, spenderades med alla nya 7or och alla vi häärliga 9or! haha riktigt bra och välplanerat utav oss duktiga tycker jag! kommer nog aldrig glömma dan´s ansikte efter mumsmums tävlingen;)
helgen då, vad händer då?

själv har jag inte mycket planerat, imorgon ska jag försöka träffa min älskling, om det nu går för sig:) annars inga direkta planer.
ja men det här inlägget var helt och hållet onödigt för alla utom mig, men jag vill skriva av mig lite så what ever! :)


puss på alla som haft en bra dag/första vecka!<3

good night now..


du och jag, för evigt, för alltid<3

That's Why I'm Starting With me..

nu snurrar det i kolan kan jag ju meddela..
pa, du kommer alltid vara "han" med stort "H" för mig, du kommer alltid vara personen i mitt liv som på något sätt bringar lugn. trots allt du låtit mig leva med i alla dessa år. jag vill verkligen få träffa dig, ge dig en chans. jag är femton år gammal, tillräckligt gammal att bestämma om jag vill träffa mannen som skapade mig va? eller är jag det?
kanske så är jag inte så pass vuxen att förstå mitt eget bästa, kanske bara är som jag tror?
vågar man följa sitt hjärta i alla lägen? jag hör er, tro mig, jag vet exakt vad ni andra tycker. ingen tycker och känner som jag, Ingen.. men det förvånar mig ju inte heller, inte heller någon av er har gått igenom detta på mitt sätt, dem här elva åren av mitt liv. jag kan inte fatta det, elva år utan att veta av dig, inte ens ett grattis på födelsedagen. Ingenting.
men nu passar det bra? jag har så ont i huvudet, så mycket känslor, allihopa blandade på samma gång.
jag känner mig så arg på dig, men samtidigt glad och lycklig över att veta att du faktiskt finns. men jag blir även så ledsen, jag kan inte släppa tanken på ifall det var något jag gjorde som barn, eller kanske något jag inte gjorde? vad vet jag, jag var bara 4år gammal då.  av att jag känner den här lyckan och glädjen samt hatet och ledsamheten gör mig helt vimsig och spyfärdig, jag vill bara ligga ner. tankarna far runt i mitt huvud och har ingen stanns att ta vägen.jag orkar faktiskt inte mer, vad jag än väljer att göra så kommer det fucka upp hela mitt liv! det liv jag nyss börjat om,hur kommer det bli efteråt ifall jag träffar dig? eller om jag inte gör det då? hur blir det då, kommer jag ångra det i hela mitt liv då? jag kanske inte får en ny chans att få tag på honom?! det här är bara så värdelöst, och jag vill verkligen inte ha det på näthinnan. jag önskar jag vore liten och mamma bara kunde säga till mig vad jag skulle göra, men så liten är jag inte längre. nu är jag för stor och vill använda min egen hjärna-.- rädda mig...
alltså vad vill jag då egentligen? vill jageller vill jag inte? hur vill jag att mitt liv ska bli efteråt? tänk på konsekvenserna!
:'(

höst på väg..

alltså fan vad jag hatar sen sommarn! man vet aldrig vad man ska ha på sig!
nu alltså är sommaren -09 över! tragistkt, jag vet men vad kan man göra..
det blir bara kallare och kallare, men jag längtar till hösten, det är så mysigt med alla färgerna, och när man får klä sig så där mysigt varmt, inte vinter varmt liksom:) säg mig, är det ingen annan som tycker hösten är mysig?
perfekt årstid att ha pojkvän på också, bara massa mysiga hemmakvällar!:D hihi
snacka om att jag längtar efter sånt!
men men, än är inte hösten här, och vi måste ta oss igenom ännu en jobbig sen sommar...
sen sommarn och slutet av våren, det är nog det hemskaste, man vaknar på morgonen innan skolan, och kollar ut, det är strålande sol och vindstilla. so it looks like!! dum som man är väljer man självklart kläder efter väder, men är det sånt väder när man kommer ut eller? svar; Nej! det är helt och hållet tvärtom, isande kallt i luften, osv... samma sak tvärtom,
finns det något värre?! man borde ju ha vants sig vid Sveriges årstider, och att vädret algrid blir som man vill, men nej, 15 bast(snart 16) och jag klagar fortfarande(A) 
 men det är bara att leva med det, om man ser allt från den ljusa sidan så är det ju snart jul:) eller snart och snart, men det går fort när man har roligt?! för det om något lär man ju ha detta halvår:)
 går ju faktiskt i 9an nu.. förutom nationella proven och gymnasium valet, så känns det jävligt bra! äldst på skolan och grejer, det är skönt!
fast nervös det är jag, verkligen. har ingen aning om vad jag vill bli när jag är stor, redan nu liksom!

men nu känner jag att det blev ett fruktansvärt långt inlägg, klaga inte men jag kände väl för att skriva av mig.
nu blir det lite tv-tittande, sen blir det väl sängen:)
puss!


söndag>

snart drar jag iväg med lina till barkarö, och ska därifrån åka med min älsklings mamma till stan, ska kolla på hans match:) just exakt nu så är jag därimot jätte deppig, jag hittar ingenting att ha på mig. ingenting känns bra just idag.. vet faktiskt inte vad jag ska ta mig till:P

jaja ett helt onödigt inlägg, men shit the same säger jag;)
PUSS


apropå ingenting..

här kommer nu ett helt värdelöst inlägg, men känns som det är ett måste. trots noll intresse men har inget bättre för mig(A)
måste bara skriva av mig, jag har nämligen lagt av med smink!
jo jag vet det är sommar, men jag menar inte bara nu över lovet, utan även när skolan börjar, jag har totalt lagt av med kladdet:D
jag känner mig fruktansvärt stolt, och den känns faktiskt väldigt bra.
jag har aldrig varit den säkraste personen när det gäller mitt utseende, men nu längra spelar det ingen roll. jag har mina vänner, och både dem och jag vet vem jag är. varför ska jag bry mig ifall några idiotiska fjortisar ska komentera? nej usch för sånt!
i´m proud to be me kan man ju säga!

kisses and hugs to everybody who like it ;*

kan inte sova..

...så jag sitter framför datorn istället. hur smart kan det vara? klockan är nästan 2 på natten, och jag borde egentligen sova nu. men nej nej, för trött är jag ju verkligen inte. så jag kan ju lika bra berätta om min dag och min morgondag? eller det blir fel, får berätta om min gårdag och min dag "idag" typ?:P
aja idag, elelr igår lördag anyway, vaknade vid 9, var ut och sprang, sen tog jag mig en lång och härlig dusch!
ut med eve lite senare och drog till bryggan, mysig "timon&pumba-larv" vi hittade på vägen:D ni vet sånna där jätte färgglada!:D den här var då röd med en ca 4 eller 5 svarta prickar! nice det:D
väl på bryggan kom oskar den lilla, han badade i det iiiiskalla vattnet. 22 grader, men kändes kallare än 16-.-
hösten är på väg..
jaja, sen kom martin och senare freja,bella&carro!

sen blev det så kallt där ute på bryggan att vi drog, jag gick hem och käkade sen blev allt som det blev.
puss på dig lillebror som alltid ställer upp<3

imorgon då, eller idag rättare sagt, söndag iaf... då ska jag ta mig till barkarö rätt tidigt, ska dra förbi min fina linastina, sen ska vi till min älskling och åka med hans kära mor till hans match:)
det ska faktiskt bli kul, har inte sett honom spela än, och imorgon, då jävlar:)
resterande av dagen får jag väl se hur den spenderas:)

puss anyway, och hoppas att sista dagen på sommarlovet blir chill!


Idag har jag...

...vaknat upp hemma hos min Lina med mina tjejor:D Jag har haft en så sjukt rolig kväll/natt med er! So i must write thanks! Trots dålig sömn...
När dem sedan vid elva-tiden drog in till stan så stannade jag kvar hos min kärlek, mys;*
Stannade där fram till dess att han skulle på träning, då åkte jag hem.
Hemma var det helt öde, familjen var ute och spelade golf. Jag känner mig verkligen utstött, är det bara jag som inte har tålamod för den sporten? Jag tycker inte ens man ska kalla det för sport?! Någon annan som har någon åsikt om golf? Jag menar absolut inte att golf är värdelöst, jag förstår mig bara inte på det(A)

Fy så trött jag är nu kan jag meddela. Tror vi somnade runt 4 halv 5? Jag säger bara en sak, INTE BRA!
Skola om två dagar liksom...
Nej nu ska jag kolla runt lite på datan, fixa med lite bilder och så!

Puss på dagen,
Jennie

kärlek

för jag är lyckligast i världen, nej det stämmer inte, jag är lyckligast i hela universum! där satt den.
eftersom att idag, så har jag och min underbara älskling varit tillsammans i hela sju månader.
helt jävla underbart! (k) 

<3

RSS 2.0